Akoestiek verbeteren in de financiële sector

Uitdaging

Discretie, rust en esthetiek, zowel voor klant als voor medewerker.

Situatie

De inrichting van bepaalde ruimtes, zoals de entrée, hal, receptie en kantoren, vormt het visitekaartje van een organisatie. Of het nu gaat om een bank-, verzekering- of makelaarskantoor in een stijlvol oud gebouw of een moderne nieuwbouw, akoestische problemen kunnen zich overal voordoen. Dit geldt zowel voor grote, open ruimtes als voor kleinere consultatie- of kantoorvertrekken waar voornamelijk harde materialen zoals marmer, beton, metaal en glas aanwezig zijn.

In bepaalde sectoren is de esthetiek van de oplossing vaak even belangrijk als de akoestische oplossing zelf. Hier is het essentieel dat de akoestische oplossing onzichtbaar is of naadloos aansluit bij het bestaande ontwerp van de ruimte.

Renobo interieurakoestiek

Renobo biedt een ruim assortiment aan designproducten die discreet hun werk doen. Ze vergroten het akoestische en algemene comfort in de ruimte zonder afbreuk te doen aan de stijl.

Heeft u behoefte aan advies? Leg ons uw akoestische uitdaging voor en wij zoeken samen met u naar een geschikte oplossing.