Akoestiek verbeteren in een privé woning

Uitdaging

Het bekomen van een aangename woonsfeer in moderne woningen door het absorberen van storende geluiden van het dagelijks leven.

Situatie

Veel moderne woningen bestaan uit harde oppervlakten als steen, beton, staal en glas waardoor galm de vrije loop heeft. Met kinderen en/of huisdieren in de buurt is er altijd leven in huis. Met andere woorden het is nooit rustig maar ook dagelijkse handelingen als het ledigen van de vaatwasser, afwassen, iets afspoelen of de radio opzetten zorgt voor hinderlijk lawaai.

Slechte interieurakoestiek maakt het moeilijk elkaar te verstaan. Als de persoon aan de andere kant van de lijn denkt dat er vanuit een vertrekhal getelefoneerd wordt, wanneer u gasten ontvangt en hen niet kan verstaan tijdens het gesprek aan tafel. Wanneer de televisie opzetten betekent dat er geen conversatie meer mogelijk is. Kortom, wanneer het gaat om een prachtige woning waar het geluid een negatieve impact heeft, dan is er dringend een akoestische oplossing nodig.

Renobo interieurakoestiek

Renobo heeft voor u een selectie gemaakt van akoestische producten die ervoor zorgen ervoor dat het aangenamer vertoeven wordt in huis. Waardoor thuis zijn als aangenamer en rustiger ervaren wordt door bewoners en gasten.

Heeft u behoefte aan advies? Leg ons uw akoestische uitdaging voor en wij zoeken samen met u naar een geschikte oplossing.