Akoestiek verbeteren in een privé woning

Uitdaging

Het bekomen van een aangename woonsfeer in moderne woningen door het absorberen van storende geluiden van het dagelijks leven.

Situatie

Veel moderne woningen bestaan uit harde oppervlakken zoals steen, beton, staal en glas, wat resulteert in een ongewenste galm. Met kinderen en/of huisdieren in huis is er altijd wel bedrijvigheid, waardoor het nooit echt stil is. Zelfs dagelijkse activiteiten zoals het uitladen van de vaatwasser, tv kijken of luisteren naar de radio kunnen voor hinderlijk lawaai zorgen. Slechte interieurakoestiek bemoeilijkt ook het verstaan van elkaar. Het kan lijken alsof u telefoneert vanuit een drukke vertrekhal, gesprekken aan tafel met gasten zijn moeilijk te volgen en het aanzetten van de televisie betekent dat een normaal gesprek niet meer mogelijk is.

Kortom, wanneer geluid een negatieve invloed heeft op een prachtige woning, is het essentieel om een akoestische oplossing te vinden.

Renobo interieurakoestiek

Renobo heeft voor u een selectie gemaakt van akoestische producten die ervoor zorgen ervoor dat het aangenamer vertoeven wordt in huis. Hierdoor kunnen zowel bewoners als gasten thuis genieten van een aangenamere en rustigere ervaring.

Heeft u behoefte aan advies? Leg ons uw akoestische uitdaging voor en wij zoeken samen met u naar een geschikte oplossing.