Akoestiek verbeteren in de horeca (Hotel, Restaurant, Café)

De beleving van een horecazaak wordt door sfeer en smaakpapillen bepaald. Een klant die zich goed voelt zal langer blijven zitten, meer consumeren en sneller terugkomen. Dit maakt de interieurinrichting maar ook de akoestiek cruciaal.

Wie met zakenpartners, vrienden of familie een restaurant, café of hotellobby bezoekt doet dit om op een aangename manier een gesprek te kunnen voeren. Lawaai verhindert dit. In rumoerige situaties verstaan mensen elkaar niet en wordt er automatisch luider gepraat. Vermeng dit met achtergrondmuziek, werkend personeel, eventueel keukengeluiden en er ontstaat lawaai.

Als eigenaar wil je dat klanten een gesprek kunnen voeren met meer dan twee personen tegelijk, dat achtergrondmuziek bijdraagt tot de sfeer en dat het personeel zijn werk kan doen zonder de stem te verheffen.
Of de algemene sfeer die nagestreefd wordt in een zaak er één van stilte of gezellige drukte is, staat hier los van.

Renobo interieurakoestiek

Renobo heeft voor u een selectie gemaakt van akoestische producten die kantoorgeluiden absorberen, het geluid verzwakken en meer privacy creëren.

Heeft u behoefte aan advies? Leg ons uw akoestische uitdaging voor en wij zoeken samen met u naar een geschikte oplossing.