Akoestiek verbeteren in de horeca (Hotel, Restaurant, Café)

De beleving van een horecazaak wordt niet alleen bepaald door de smaakpapillen, maar ook door de sfeer. Een klant die zich goed voelt zal langer blijven zitten, meer consumeren en sneller terugkomen. Dit maakt de interieurinrichting maar ook de akoestiek cruciaal.

Bezoekers van restaurants, cafés en hotellobby’s willen in aangename omstandigheden kunnen converseren met zakenpartners, vrienden of familie. Lawaai vormt hierbij een belemmering, omdat het moeilijk is om elkaar te verstaan en mensen automatisch luider gaan praten. Achtergrondmuziek, bedienend personeel en keukengeluiden dragen bij aan het lawaai.

Als eigenaar is het dus essentieel om ervoor te zorgen dat klanten probleemloos met meerdere personen tegelijk kunnen praten, dat achtergrondmuziek bijdraagt aan de sfeer en dat het personeel zonder stemverheffing kan werken. Dit alles zal bijdragen tot een betere werkomgeving en een betere horeca-ervaring.

Renobo interieurakoestiek

Renobo heeft voor u een selectie gemaakt van akoestische producten die geluiden absorberen en lawaai verminderen.

Heeft u behoefte aan advies? Leg ons uw akoestische uitdaging voor en wij zoeken samen met u naar een geschikte oplossing.