Akoestiek probleem opgelost Koffieshop

Coffeexpres is een gezellige kleine koffiebar in Maasmechelen. De zaak kampte echter met een akoestisch probleem. Er was zeer veel last van galm. Het Lombard-effect vond plaats, klanten begonnen luider te praten om zich verstaanbaar te maken en boven het lawaai uit te komen. Dit maakte het heel rumoerig.

Verder hadden de eigenaars nog één belangrijke eis. De akoestiekoplossing die zij zochten moest passen in het interieurconcept van de zaak: strak en eigentijds.

Samen met de klant werd gekozen voor Ecophon Solo Circle plafondeilanden in twee afmetingen en een Phonix paneel bedrukt met afbeeldingen die de klant zelf koos.

 

Klant aan het woord:

“Het resultaat is schitterend! de panelen maken de zaak veel aangenamer en het holle gevoel is helemaal weg, de zaak voelt “warmer” aan!  Het oogt dan ook nog eens heel speels waardoor klanten gewoon denken dat dit bij het design van de zaak hoort,

Het grote wandpaneel is ook prachtig en je hoort duidelijk dat het geluid aan deze muur enorm gedempt wordt!  De plaatsing is ook enorm vlot en netjes verlopen want wij dachten dat dit een enorme “verbouwing” ging zijn maar het was op nog geen dag klaar.

Bedankt nogmaals! ”

Petra Houben